Barbas B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Barbas B.V. in Bladel. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Barbas B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Hallenstraat 15C, Bladel, Nl 5531 AB
WOONPLAATS: 
Bladel
POSTCODE: 
5531 AB
GEMEENTE: 
Bladel
POSTCODEGEBIED: 
Veldhoven
PROVINCE: 
Noord-Brabant
STRAAT: 
Hallenstraat
REGIO: 
ZuidAANSPREEKPARTNER
CONTACTPERSOON: 
Den Acker, M Van
Voor de aankomst met de auto naar Barbas B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Hallenstraat in Bladel laten berekenen en tonen.
MAP

Hallenstraat 15C, Bladel, Nl 5531 AB, Nederland

Barbas B.V. met het hoofdkantoor in Hallenstraat 15C, Bladel, Nl 5531 AB, Nederland, 999.
Als u een eigen artikel over het onderwerp 999 of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Barbas B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Barbas B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
+31-497 384485
FAXAPPARAAT: 
+31-497 388988
WEBSITE: 
www.barbas.com
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Barbas B.V. de internationale nummer +31-497 384485 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Barbas B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Barbas B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31-497 388988 of aan de email adres van het bedrijf Barbas B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied 999 in Bladel of vanuit een ander regio in Noord-Brabant en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied 999 van Bladel in Noord-Brabant.Meer Bedrijven in deze branche: