Blitz B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Blitz B.V. in Maassluis. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Blitz B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Industrieweg 12 3144 CH Maassluis
WOONPLAATS: 
Maassluis
POSTCODE: 
3144 CH
GEMEENTE: 
Maassluis
POSTCODEGEBIED: 
Schiedam
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
Industrieweg
REGIO: 
West
Flexographic Block, Vacuum moulds.AANSPREEKPARTNER
CONTACTPERSOON: 
Sales Director/Manager Mr Van Der Burg, W. P.
Voor de aankomst met de auto naar Blitz B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Industrieweg in Maassluis laten berekenen en tonen.
MAP

Industrieweg 12 3144 CH Maassluis, Nederland

Blitz B.V. met het hoofdkantoor in Industrieweg 12 3144 CH Maassluis, Nederland, Flexographic Block.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Flexographic Block of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Blitz B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Blitz B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
010-591 36 66
FAXAPPARAAT: 
010-592 15 15
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Blitz B.V. de internationale nummer +31 010-591 36 66 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Blitz B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Blitz B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 010-592 15 15 of aan de email adres van het bedrijf Blitz B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Flexographic Block in Maassluis of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Flexographic Block van Maassluis in Zuid-Holland.
flexographic, blockMeer Bedrijven in deze branche: