Ing. G. Poortenga

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Ing. G. Poortenga in Dokkum. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Ing. G. Poortenga
ADRES
STRAATNAAM: 
Parksterbolwerk 29, Dokkum, 9101 JX
WOONPLAATS: 
Dokkum
POSTCODE: 
9101 JX
GEMEENTE: 
Dongeradeel
POSTCODEGEBIED: 
Dokkum
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
NoordAANSPREEKPARTNER
CONTACTPERSOON: 
Vlastuin, Jan
Voor de aankomst met de auto naar Ing. G. Poortenga kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Dokkum laten berekenen en tonen.
MAP

Parksterbolwerk 29, Dokkum, 9101 JX, Nederland

Ing. G. Poortenga met het hoofdkantoor in Parksterbolwerk 29, Dokkum, 9101 JX, Nederland, 999.
Als u een eigen artikel over het onderwerp 999 of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Ing. G. Poortenga kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Ing. G. Poortenga.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
+31-50 5492234
FAXAPPARAAT: 
+31-50 5491997
WEBSITE: 
www.dedigitalebron.com
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Ing. G. Poortenga de internationale nummer +31-50 5492234 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Ing. G. Poortenga contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Ing. G. Poortenga vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31-50 5491997 of aan de email adres van het bedrijf Ing. G. Poortenga sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied 999 in Dokkum of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied 999 van Dokkum in Friesland.Meer Bedrijven in deze branche: