Krug Portegies B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Krug Portegies B.V. in Haarlem. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Krug Portegies B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Ir. Lelyweg 47-49 2031 CD Haarlem
WOONPLAATS: 
Haarlem
POSTCODE: 
2031 CD
GEMEENTE: 
Haarlem
POSTCODEGEBIED: 
Haarlem
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Ingenieur Lelyweg
REGIO: 
West
Flat Glas, Painting supplies; Wallpapers.AANSPREEKPARTNER
CONTACTPERSOON: 
Chairman/Managing Director Mr Neirinck, E
Voor de aankomst met de auto naar Krug Portegies B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Ingenieur Lelyweg in Haarlem laten berekenen en tonen.
MAP

Ir. Lelyweg 47-49 2031 CD Haarlem, Nederland

Krug Portegies B.V. met het hoofdkantoor in Ir. Lelyweg 47-49 2031 CD Haarlem, Nederland, Flat Glas.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Flat Glas of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Krug Portegies B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Krug Portegies B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
23-5124
FAXAPPARAAT: 
23-5328663
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Krug Portegies B.V. de internationale nummer +31 23-5124 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Krug Portegies B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Krug Portegies B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 23-5328663 of aan de email adres van het bedrijf Krug Portegies B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Flat Glas in Haarlem of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Flat Glas van Haarlem in Noord-Holland.
flat, glasMeer Bedrijven in deze branche: