Lassie B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Lassie B.V. in Wormer. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Lassie B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Aanlegstraat 1 1531 MG Wormer
WOONPLAATS: 
Wormer
POSTCODE: 
1531 MG
GEMEENTE: 
Wormerland
POSTCODEGEBIED: 
Zaanstad
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Aanlegstraat
REGIO: 
West
Rice, Rice.AANSPREEKPARTNER
CONTACTPERSOON: 
Chairman/Managing Director Mr Janssen, V.; Technical Director/Manager Mr Janssen, V.
Voor de aankomst met de auto naar Lassie B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Aanlegstraat in Wormer laten berekenen en tonen.
MAP

Aanlegstraat 1 1531 MG Wormer, Nederland

Lassie B.V. met het hoofdkantoor in Aanlegstraat 1 1531 MG Wormer, Nederland, Rice.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Rice of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Lassie B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Lassie B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
75-6282551
FAXAPPARAAT: 
75-6216779
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Lassie B.V. de internationale nummer +31 75-6282551 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Lassie B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Lassie B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 75-6216779 of aan de email adres van het bedrijf Lassie B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Rice in Wormer of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Rice van Wormer in Noord-Holland.
riceMeer Bedrijven in deze branche: