Vilta B.V.

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Vilta B.V. in Amsterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Vilta B.V.
ADRES
STRAATNAAM: 
Donker Curtiusstraat 17 1051 JM Amsterdam
WOONPLAATS: 
Amsterdam
POSTCODE: 
1051 JM
GEMEENTE: 
Amsterdam
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Donker Curtiusstraat
REGIO: 
West
Felts For Clothing, Needle felts.AANSPREEKPARTNER
CONTACTPERSOON: 
Chairman/Managing Director Mr Arends, B.; Purchasing Director/Manager Mr Arends, B.; Sales Director/Manager Mr Arends, B.; Technical Director/Manager Mr Arends, B.
Voor de aankomst met de auto naar Vilta B.V. kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Donker Curtiusstraat in Amsterdam laten berekenen en tonen.
MAP

Donker Curtiusstraat 17 1051 JM Amsterdam, Nederland

Vilta B.V. met het hoofdkantoor in Donker Curtiusstraat 17 1051 JM Amsterdam, Nederland, Felts For Clothing.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Felts For Clothing of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Vilta B.V. kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Vilta B.V..

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
20-6841139
FAXAPPARAAT: 
20-681162
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Vilta B.V. de internationale nummer +31 20-6841139 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Vilta B.V. contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Vilta B.V. vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 20-681162 of aan de email adres van het bedrijf Vilta B.V. sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Felts For Clothing in Amsterdam of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Felts For Clothing van Amsterdam in Noord-Holland.
felts, for, clothingMeer Bedrijven in deze branche: